Viimeisimmät aiheet
» Xsara VTS korisarja ja tai koko auto
Rekisteröidy EmptyMa Kesä 26 2017, 22:04 kirjoittaja AriRu

» Uus kärry
Rekisteröidy EmptyPe Toukokuu 19 2017, 22:55 kirjoittaja AriRu

» Valmiit subbarikotelot X7
Rekisteröidy EmptyKe Tammi 25 2017, 20:24 kirjoittaja AriRu

» Lastutus
Rekisteröidy EmptyKe Tammi 25 2017, 20:13 kirjoittaja AriRu

» Alkuperäiset alumiinivanteet X7
Rekisteröidy EmptyKe Tammi 25 2017, 20:08 kirjoittaja AriRu

» Näytöllinen radionkehys X7
Rekisteröidy EmptyKe Tammi 25 2017, 19:03 kirjoittaja AriRu

» Käypäset kaiuttimet X7
Rekisteröidy EmptyKe Tammi 25 2017, 19:00 kirjoittaja AriRu

» Johtojen läpivientipaikat X7
Rekisteröidy EmptyKe Tammi 25 2017, 18:47 kirjoittaja AriRu

» Suutari kiittää ja kumartaa
Rekisteröidy EmptySu Marras 06 2016, 12:05 kirjoittaja AriRu

Avainsanat

Kellonaika on nyt Su Syys 25 2022, 21:22

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.
Kirjoita oikeaan keskusteluosioon. Ylläpitäjät siirtävät väärään paikkaan aloitetut aiheet oikeaan osastoon, mutta voit helpottaa heidän urakkaansa aloittamalla aiheet itse oikeaan paikkaan.Kenenkään henkilötietoja ei saa julkaista ilman kyseessä olevan henkilön lupaa. Älä käytä kirjoituksissasi ylipitkiä lainauksia eikä kovin moninkertaisia päällekkäisiä lainauksia. Kuvien lainaaminen on kielletty. Liittäessäsi kuvia viesteihisi, muista tekijänoikeuslaki. Foorumilla saa keskustella mistä tahansa asiallisesta aiheesta ja jokainen keskustelija on oikeutettu omaan mielipiteeseensä. Provosoivat, vihamieliset ja epämoraaliset viestit ovat kiellettyjä. Henkilökohtaisuuksiin ei saa mennä eikä muita kirjoittajia tai ulkopuolisia henkilöitä saa loukata.Ylläpitäjillä on oikeus puuttua sääntöjen vastaiseen toimintaan mm. siirtämällä ja poistamalla viestejä, korjaamalla otsikoita, sulkemalla keskusteluketjuja, sekä antamalla väliaikaisia tai pahimmassa tapauksessa pysyviä porttikieltoja käyttäjille.Vaikka ylläpitäjät pyrkivät poistamaan loukkaavat tekstit niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä välittömästi. Foorumilla olevat viestit ovat kunkin kirjoittajan henkilökohtaisia mielipiteitä, eivätkä ylläpitäjät ole vastuussa kuin itse kirjoittamistaan viesteistä. Kyseessä on keskusteluforumi, joten antaa sanan lentää. Ylläpito poistaa säännöllisesti 6 kuukautta passiivisena olleet käyttäjätunnukset.. Mikäli saman IP:n alaisia 'mykkiä' rekisteröitymisiä tapahtuu useampia, ylläpito asettaa kyseisen IP:n rekisteröitymiskieltoon ja poistaa olemassa olevat tunnukset.